Start Om oss Material Tjänster Galleri Prisförfrågan Kontakta oss
Start Om oss Material Tjänster Galleri Prisförfrågan Kontakta oss

Våra tjänster
JIKAB tillverkar och reparerar alla typer av kapell. Den största delen är till industrikunder. En stor kund är Volvo där vi tillverkar specialartiklar som t.ex. selar till monteringen, skyddsartiklar m.m. Vi har även ventilationsföretag som kunder som vi förser med specialstosar i glasfibermaterial. För sjöfarten gör vi mängder av olika pvc kapell.

En annan specialitet är Scentak som vi tillverkar för Pisab. De bygger scener för olika evenemang och koncerter.

Kapell för alla väder
Förutom industrikunderna tillverkar vi nya samt reparerar gamla kapell till segel och motorbåtar. Vi sätter in nya fönster och dragkedjor samt syr ihop revor. Vi är även återförsäljare för Press & Son AB här på västkusten. De gör bockar till motorbåtar, vaggor till segelbåtar och däckställningar. Till dessa däckställningar kan man använda vanliga presenningar eller specialsydda täckdukar som vi tillverkar.

 

Hur vi går tillväga
När vi syr upp ett nytt båtkapell på en båt åker vi ut och tar mått och gör mallar med en plastduk. Därefter åker vi hem och skär till mallarna och använder dem för att skära till duken. Efter det sys det hela ihop och vi åker ut och sätter upp det. Vi är mycket noggranna och ser till att det skall vara perfekt till 100%

                                                                                                                                                                                                                                                             jikab@bredband.net